:)

Spelade blixt i Kalmar ikväll, blev 5½ / 8p till slut. Jag vann när jag spelade dåligt och förlorade när jag spelade bra, mycket lustigt tycker jag. Om man nu kan spela bra i blixt dvs.

Spelade jättelustigt mot Micke N, först ledde jag med kvalle, sen med bonde och sen tabbade jag mig ännu mer och det blev remi. Jaja, så kan det gå ibland :) Vi var väl inte direkt jättekoncentrerade nån av oss, inte jag iallafall.

Nähe, nu har jag inte nåt mer att skriva!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Stefan Sjöblom

Var det Mikael Nilsson, Öland, du mötte? Har iofs vunnit mot honom en gång och det måste ha varit hösten -95 eller -96.Kalmar mötte Öland i något som i Kalmar kallades "Ölandsmatchen". En tävling på 20 bord. Det var en tävling som tog som uppvärmning inför alla KM och DM i klubbarna.

Denna tävling hade ingen som helst betydelse förutom prestige. I början av 2000-talet kunde inte Kalmar ställa upp med full styrka så tävlingen lades ner.För att återkomma till ämnet...

Det var i en "Ölandsmatch" som jag vann mot Mikael N. Hur det gick i Allsvenskan-matchen ett par år senare tror jag att Mikael har protokoll över./s67

2010-01-17 @ 00:10:58
URL: http://www.skkamraterna.se
Postat av: Mikael Nilsson

Det var faktiskt samma säsong Stefan.

2010-01-17 @ 17:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0