KM rond 3

I grupp A fortsatte de jämna partierna och det visade sig utmynna i ytterligare remier. Anders mötte Emil i ett parti som började lungnt men avlöstes med ett  vilt avbyte mot ett tornslutspel. Parterna enades om remi. Jerry mötte Karl och där blev det också remi vilket utökade deras räcka med remier. Sven Erik som har haft en tung start på turneringen visade att han också är att räkna med i årets KM. Björn sökte febrilt vägar för vinst men klockan tickade ut och gav Sven Erik hans första etta. Mikael som har inlett turneringen positivt hade kvällens längsta batalj mot Jan. Här saknas ännu ett resultat.

Sven Erik-Björn   1-0
Anders-Emil        1/2-1/2
Jerry-Karl           1/2-1/2
Mikael-Jan          1/2-1/2

 

I grupp B skjöt Chrillo och Göte upp sitt parti men de övriga kämpade på! Johanna spelade klokt som svart mot Mats som i aggresivitetens tecken tidigt satte bort pjäs. Vilket Johanna gensat omsatte till en vinst. Ja mot Johanna bör ingen i denna grupp bjuda på lillfingret!!!  Lars luftade vingarna  i Bird öppningens anda mot Per. Här var det ovisst och chanser saknades inte för någon av Uvarna men båda kom överens om remi efter en kamprik match. I partiet mellan Palle och Nils Egon såg det ut som om Palle med sina vitpjäser skulle kunna sätta Nils Egon matt i två drag ett tag. Dock slank en häst ner på g8 bakom kungen på g7. Det visade att angreppet därmed tappat sting och efter avbyten kom de överrens om remi.

Göte-Chrillo   uppskjuten
Mats-Johanna   0-1
Lars-Per             1/2-1/2
Palle-NilsEgon   1/2-1/2


Taget från www.skframat.wordpress.com


Kommentarer
Postat av: John

Kan man få se partier med kommentarer? Antingen från KM eller skolsm.

2009-10-15 @ 20:34:23
Postat av: Johanna

Jag ska fixa det, den andra datorn är lite konstig för tillfället så jag kan inte lägga in mina partier. Ska försöka lägga in lite till helgen, tror inte det kommer så mycket från skol-sm då jag spelade så sjukt dåligt!!!

2009-10-15 @ 20:35:53
Postat av: Håkan

Hej! I texten står det att det blev remi mellan Jerry och Karl men sedan står det 1-0 när du redovisar resultaten.En ställning i grupperna vore trevligt också.

2009-10-18 @ 10:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0